Häng med i tiden sist av alla

Det här är bloggen för dig som vill läsa mer om nyheter ur en lite lätt sarkastisk synvinkel. Du kanske har läst eller hört om ett fenomen och vill läsa mer om det fast ur en annan vinkel? Då har du hittat helt rätt. Den här bloggen är perfekt för dig som gillar att “roasta” olika ämnen eller läsa om andra som har hittat saker att vinkla för att skapa mer komiska nyheter.

Oavsett varför och hur du har hittat hit har du förmodligen också funderat över varför tågen aldrig kommer i tid eller huruvida direktsänd tv är att föredra eller inte. Det kan du läsa mer om i någon av de många inlägg som finns på den här sidan.

Passa gärna på att lämna en kommentar om det är något inlägg som du finner extra intressant, något som provocerar dig eller väcker andra tankar eller åsikter.

Bloggen tar också upp saker om andra satiriker och andra internetsidor där du kan läsa liknande nyheter på samma sätt som här. Dessutom kan du läsa mer om medier i allmänhet, om nygamla fenomen och mycket annat i de olika inläggen på sidan. Så, oavsett om du gillar meta, nyheter, sarkasm eller något helt annat kan du säkert hitta ett inlägg som passar dig.

Slutligen vill redaktionen passa på att tipsa om att du kan skriva liknande artiklar själv eller dela med dig av dina åsikter under de redan befintliga inläggen, precis som hos vilken nyhetssajt som helst. Även om du kanske är sist på bollen på den här sidan så är du åtminstone på bollen.