Nyhetssajten för dig som vill vara sist med att veta

Om du vill vara sist med att hänga på trenden, eller helst inte vill hänga med i samtalet i fikarummet, inte bryr dig om att andra är månfärder före dig med vad som har hänt eller liknande. Då är det här sidan för dig.

Här kan du hitta en rad olika inlägg som alla har koppling till dagsaktuella händelser, åtminstone på ett ungefär. Det finns också inlägg som handlar om varför det är viktigt med satiriska inlägg och andra meta-fenomen. Om du gillar att klaga på saker, kan du säkert finna nöje i inläggen du hittar på den här sidan. Om du dessutom gillar att kommentera på andras inlägg och skapa långa trådar av kommentarer har du garanterat hittat rätt sida.

Det vill säga, på den här sidan finns det mer eller mindre satiriska inlägg som inte är faktabaserade. Eller, ingen rök utan eld, men det är inget krav på källkritik i alla fall. Om du vill veta hur du kan underhålla dig medan du väntar på tåget i vinter, hur det går med Sveriges regering eller vill läsa mer om fenomenet melodifestivalen kan du säkert hitta ett inlägg som passar. Är du inte intresserad av något nämnt ovan finns det säkert något för dig också. Eller så kan du passa på att gnälla i kommentarerna.

Det kan också tilläggas att inläggen på sidan inte har någon specifik koppling till något annat land än Sverige. Så om du vill läsa internationella artiklar får du nog göra det någon annanstans. Även om det naturligtvis går att läsa de här inläggen och jämföra dem med hur det fungerar utomlands. Dock är fokuset på svenska nyheter generellt.

Det finns också möjlighet att hitta inlägg om kända satiriker på den här sidan om inte det uppfattas som alldeles för meta det också. Hursomhelst, vill du vara sist med att veta så fortsätt läsa.