Så sparar du bäst pengar!

Att dina pensionspengar spenderas av firande styrelser som åker på resor och äter middagar av olika slag är kanske inte någon nyhet. Däremot finns det en rad nya sätt att spara pengar till din pension, dina barn eller något annat som du skulle vilja spara dina pengar till. Fortsätt läsa om du vill ha tips på hur du förbättrar ditt sparande. Annars går det givetvis bra att pröva online casinos som duelz.online där man rentav kan utöka besparingarna.

Tips för att spara dina pengar

Om du vill slippa låna ut dina pengar till styrelsemiddagar och/eller styrelseresor kommer här ett gäng tips på andra sätt att spara på.

Madrassparande

Ett nygammalt sätt att spara pengar på är att lägga dem i madrassen. Antingen kan du använda pengarna som stoppning eller så kan du helt enkelt gömma dem i madrassen. Det beror lite på hur mycket pengar du har tänkt stoppa undan. I vissa fall kan det krävas mer än en madrass och/eller kedjetecken för mynt och andra metaller.

Investera i grisindustrin

Ett annat perfekt att spara sina pengar är att investera dem i grisindustrin. Här är vi naturligtvis ute efter grisar som är tillverkade av plast och inget annat. Försöker du mata levande grisar med pengar blir effekten förmodligen mer som att kasta pärlor åt svin. Att mata dem till din gris av plast går däremot alldeles utmärkt. Dock lämpar det sig bäst för mynt och inga sedlar. Sedlarna kan nämligen fastna och du kan behöva göra sönder din gris och då förlorar du dina sparade pengar ändå.

Bada i dem

Ett annat roligt sätt att spara pengar på är att lägga dem i badkaret. Beroende på storleken av ditt sparande kan du prova att bada i dina pengar. Det ska vara bra för huden och du lär inte smittas av smittkoppor om du har badkläder på dig vid försöket. Enligt experterna väntas det här bli det nya sättet att spara på, åtminstone enligt dem i Grönköping.